Program Facturare gratuit 30 de zile: FacturarePRO®

 

FacturarePRO® este un program de facturare simplu multi-furnizor, ce poate fi folosit cu foarte mare ușurință de orice firmă, PFA, II, AF sau ONG pentru emiterea facturilor, facturilor proforme, avizelor, chitantelor si pentru urmarirea in timp real a incasarilor si a numeroaselor rapoarte manageriale (incasari, venituri, top produse, etc).

Acest program de facturare dispune de o interfata prietenoasa ce va permite introducerea datelor in cel mai scurt timp, memorandu-le in nomenclatoare speciale. FacturarePRO® este singurul program care lucreaza cu o baza de date proprie de firme, actualizata periodic, (http://www.firme-Romania.net) ce va permite introducerea automata a tuturor datelor clientilor dvs. pe baza codului fiscal de identificare. In plus, aveti posibilitatea personalizarii facturile dvs. in cel mai simplu mod folosind un antet sau fundal personalizat.

Pe scurt, versiunile disponibile a programului FacturarePRO®:

Start 50 lei pe viata / per calculator Standard 150 lei pe viata / per calculator Extins 200 lei pe viata / per calculator Stocuri 250 lei pe viata / per calculator
Facturi, Avize, Chitante
Multi-societate-
Numar modele facturi1
Rapoarte si situatii
Modul avansat de încasări-
Alte facilitati-
Compatibilitate cu GestiunePRO-
Incearca gratuit Incearca gratuit Incearca gratuit Incearca gratuit

Va invitam pe pagina oficiala a acestui program de facturare pentru a afla mai multe informatii despre acesta.

Program Gestiune si Stocuri gratuit 15 zile: GestiunePRO®

GestiunePRO® este un program de gestiune stocuri simplu ce vine in completarea programului FacturarePRO®, insa care poate fi folosit si separat. Cu ajutorul acestui program de stocuri puteti tine evidenta stocului dvs., indiferent de tipul gestiunii (magazin / depozit) toate in timp real cu un minim de efort. GestiunePRO® poate emite note de intrare receptie (NIR),  bonuri de consum, bonuri de transfer, situatie inventar, raport de gestiune zilnic si alte rapoarte folositoare in activitate dvs. Pentru o buna desfasurare a activitatii dvs. de gestiune va sfatuim sa folositi codurile de bara.

Pe scurt, facilitatile programului de stocuri GestiunePRO®:

GestiunePRO 499 lei pe viata / per calculator
Multi-gestiune / societate
Generare NIR
Bon consum
Bon transfer
Suport gestiune tip magazin
Suport gestiune tip depozit
Rapoarte & Grafice
Modul avansat de plati furnizori
Incearca acum gratuit

Va invitam pe pagina oficiala a acestui program de gestiune pentru a afla mai multe informatii despre acesta.

FacturarePRO® si GestiunePRO® sunt marci inregistrate 4 IT SOFT srl.