Invest Manager PLUS – program de devize in constructii si instalatii

 

Programul de devize Invest Manager PLUS existent pe piata din Romania inca din anul 2002 dispune de o interfata foarte simpla si de o puternica baza de date care contine toate nomenclatoarele necesare editarii unei oferte sau a unei realizari conforme cu legislatia in vigoare, Ordinului 863.

La cerere, aplicaţia noastra se poate instala pe calculatorul dvs., pentru o perioadă de 1 lună de proba, cu toate facilităţile incluse.

In cazul in care sunteti multumit de programul testat puteti achizitiona una dintre cele trei versiuni disponibile mai jos:

Versiune constructor 350 EUR pret per calculator Versiune proiectant 350 EUR pret per calculator Versiune completa 500 EUR pret per calculator
Modul ofertare
Modul realizari
Modul antemasuratoare asistata
Modul deviz general-
Cumpara acum Cumpara acum Cumpara acum

 

Timp de 3 luni se asigură asistenţa tehnica completa, inclusiv  livrarea gratuită a noilor versiuni. Versiunile noi pot fi elaborate in funcţie de modificarea legislaţiei, ori de programul propriu de modernizare a aplicaţiei. După expirarea celor 3 luni (inclusiv perioada de încercare), se recomanda încheierea unui contract de asistenţă tehnică pentru rezolvarea operativa a incidentelor. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina oficiala a programului de devize.