Software propriu & Software la comanda

In cei 10 ani de existanta 4 IT SOFT a dezvoltat cateva aplicatii proprii pe care le puteti incerca de aici. Acestea sunt aplicatii existente pe piata, folosite cu succes de numerosi clienti atat din tara cat si din strainatate. Aceste programe software beneficiaza de numeroase optiuni de configurare fiind imbunatatite periodic in asa fel incat sa acopere cele mai diversificate cerinte

Program devize
Invest Manager PLUS

Un program de devize foarte simplu ce poate fi folosit de orice firma de constructii si instalatii. Acesta dispune de o baza de date cu toate normele de deviz actualizate si de ultimele rapoarte (formulare F) din Ordinul 863.
Click aici pentru detalii.

Program facturare
FacturarePRO

Împreună cu Cos Software am dezvoltat un program de facturare uşor de folosit, capabil să fie utilizat de către oricine, construit pentru a eficientiza la maxim operaţiile de emitere a facturilor, chitanţelor, avizelor şi pentru a oferi rapoarte şi situaţii utile conducerii.
Click aici pentru detalii.

Program gestiune
GestiunePRO

GestiunePRO se doreste a fi cea mai simpla metoda de urmarire si gestiune a stocurilor. Cu acest program de gestiune veti putea avea o oglinda clara a tuturor operatiilor din gestiunile dvs cu un minim de efort.
Click aici pentru detalii.

Program baza sportiva
TenisPRO Manager

Dezvoltat pentru cele mai exigente pretentii al celui mai nou şi cel mai mare club de tenis din Cluj-Napoca: Winners Tennis Club.

Principalele facilitati:
– sistem rezervari pentru 15 terenuri de tenis;
– management contracte;
– emitere automata de facturi;
– diverse rapoarte manageriale;


De ce software la comanda ?

Spre deosebire de sofware-ul propriu, dezvoltat deja, 4 IT Soft creeaza pentru clientii sai si solutii software personalizat urmand cu stictete specificatiile de proiect stabilite de comun acord asigurandu-ne in acest fel ca programul conceput este 100% compatibil cu cerintele firmei dvs.

4 IT Soft ofera o solutie profesionala si de durata. Analizam impreuna cerintele dumneavoastra, construim o arhitectura a aplicatiei, dezvoltand apoi produsul final pe baza acestora, pentru ca in final produsul sa fie perfect adaptat necesitatilor dumneavoastra.

In decursul dezvoltarii, vor fi prezentate versiuni intermediare cu functionalitatile deja implementate pana in acel moment, procesul de productie software fiind unul transparent.

Etapele dezvoltarii unui software la comanda

  • intalnirea prealabila (discutarea in detaliu a cerintelor)
  • propunerea (pe baza cerintelor se face o propunere de costuri-pret, resurse alocate, termene de realizare)
  • detalierea specificatiilor (realizarea specificatiilor functionale)
  • semnarea contractului (sunt cuprinse specificatiile din etapa anterioara)
  • dezvoltarea software-ului pe baza specificatiilor si avand in vedere termenele din contract
  • livrarea sistemului/software-ului realizat si testat intern de catre 4 IT Soft
  • instalarea, testarea finala si remedierea posibilelor erori descoperite in aceasta etapa.

Avantajele unui software la comanda

  • 100% compatibilitate cu cerintele specificate dvs.
  • consultanta gratuita din partea noastra

Dezavantajele unui software la comanda

  • pretul mai mare fata de un produs deja existent

Reseller Software

Atunci cand vine vorba despre securitatea calculatoarelor dvs. aveti nevoie de cel mai bun antivirus (firewall) impotriva atacatorilor. Astfel va recomandam solutiile Kaspersky testate de noi de mai bine de 3 ani prin care va putem garanta ca sunteti in siguranta. Pentru o oferta va rugam sa ne contactati.